fredag 13. oktober 2017

Tid er relativt.

I dag kom jeg over denne lenken fra varm design og den sier noe om tid.
https://varmdesign.wordpress.com/2017/10/12/no-madam-it-took-me-my-whole-life/
Tid er relativt, men mange med meg vil nok si at den går så alt for fort. Det er så mye vi vil rekke og nye prosjekter står for tur. Vi ønsker alltid å få noen ekstra timer. Vi reker nesten ikke å stå opp før vi skal legge oss. Jeg bruker mange  mange timer foran rokken. Det er ikke alle som forstår at man IKKE kan spise et hespegarn på noen timer.. og dermed forståes heller ikke prisen. Som Varm Design sier... Mye rekkes opp og man bruker mange timer på å få et mønster perfekt. Jeg bruker nok opp mot 10 timer på hobbyen min hver dag, noen dager mindre. jeg gjør det fordi jeg liker det og fordi det gir livet mening. Det er avslappende, men noen ganger litt stressende. Jeg liker jo også der kicket man får når et prosjekt er ferdigstilt. Den følelsen er ekstrem god. Det er nye ting som skal prøves og da feiler man også. Det er viktig å glemme fort og prøve igjen. Ja, og hva har jeg gang i nå.. Jo 3 bestillinger på hundegarn skal være ferdig før jul. Det skal strikkes lue av Kashmir garn som jeg har spunnet fra lokale geiter. Denne ull skal det bli garn av. 

Det er nok viktig å prioritere litt, men jeg vil mer. Det er så mye som skal prøves. En ny ide har tatt form i hodet mitt og til uken skal jeg se om det er mulig. Alt er vel egentlig mulig bare man jobber hardt nok for det.
Så er det denne raglan genser som jeg strikker av festival tvinn fra Salhus. Bølge mønsteret er det første nedskrevne strikke mønster vi har i Norge. Jeg er ikke helt sikker på hvordan den skal bli enda... 

Gubben fikk sin genser:-) og han er så fornøyd.. Den er jo dobbelt med alt mønsteret, så varm er den.
Så var det tiden da.. Jo nå har jeg jo brukt litt tid på dette innlegg og da håper jeg dere bruker litt tid på å lese det. Nå er det resten av kvelden igjen og det er sikkert ingen som vet hva jeg skal bruke den til:-)!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar